Segling med Vidfamne vecka 28!

VidfamneSnart är det sommar och Vidfamne vill ut på havet! Söndagen den 10 juli lägger Vidfamne loss för en sammanhängande veckas resa under befäl av hövis Johan Helgesson. Varthän färden går bestäms senare men troligtvis håller sig Vidfamne inom Kattegatt- och Skagerackområdet. Vindriktningar, hövisens och besättningens önskemål styr.

VidfamneFör dig som eventuellt aldrig varit med och seglat tidigare är en seglingsvecka med Vidfamne svår att beskriva med ett par textrader. Det bästa är om du anmäler dig och skaffar dig denna fantastiska erfarenhet själv.

Anmälan görs till styrelsen@vidfamne.se senast den 1 juni och din anmälan är bindande. För att din anmälan ska vara giltig måste medlemsavgiften vara betald. Om du inte är medlem kan du läsa mer om hur du blir det här. Vidfamne avseglar från Göteborg söndag 10/7 och ankommer Göteborg igen söndag 17/7.

Att anmäla sig till endast en del av resan är under omständigheter möjligt men av- och påmönstring är inte alltid lätt att lösa logistiskt. Resande som anmäler sig för hela seglingsveckan har därför förtur före resande som anmäler sig till endast en del av resan i det fall platsbrist skulle uppstå.

Matlagning ombordSeglingsavgiften är 300 kr/dag, varpå söndagarna, utresa och hemkomst, räknas bort. Alltså 300 kr x 6 dagar = 1800 kr/pers. För ungdomar under 20 år är seglingsavgiften 220 kr/dag. Har du arbetsdagar innestående kan du kvitta en arbetsdag mot en fri seglingsdag. Seglingsavgiften betalas in så snart alla platser är tillsatta.Vidfmane tillagd

Även matkassa tillkommer med initialt 300 kr som betalas in tillsammans med seglingsavgiften. Matkassan blir tillika din anmälningsavgift så ifall du vill avboka ditt deltagande så betalas de 300 kr matkassa/anmälningsavgift inte tillbaka. Seglingsavgiften däremot betalas tillbaka.

För praktiska frågor kring anmälan, utrustning m.m. kontakta styrelsen.

Det här inlägget postades i Seglingar, Vidfamne. Bokmärk permalänken.