Hej alla sommarglada!

Mellan den 6-14 augusti så går 2016 års Västerhavsvecka av stapeln. Västerhavsveckan är en temavecka i Västra Götalandsregionens styre där över 80 olika arrangörer fixar aktiviteter av olika slag. KBBF, och därmed vår förening håller öppet skepp vid vår brygga på söndagen den 7e och söndagen den 14e augusti.
Vi ska alltså finnas till hands för alla frågvisa och nyfikna turister som vill komma och titta på vårt vackra skepp! Det är tacksamt om så många som möjligt kan komma och delta, alla är välkomna! Vi har tänkt kombinera detta med en liten arbetsdag så att människorna som kommer och tittar också kan få en inblick i vad föreningen gör. Bland annat kommer nog båtsmörjan fram.
Tid som är sagt för öppet skepp är 11.00-13.00 den 7/8 samt den 14/8, vi samlas 10.30 vid Klippan på skeppet och stannar så länge vi vill. Anmäl er till styrelsen@vidfamne.se så snart som möjligt.
Passa även på att titta på de andra fina skeppen vid ångbåtsbryggan och delta i andra aktiviteter som erbjuds under veckan. Program och info finner ni här:
http://vasterhavsveckan.se/

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.