Årsmöte 2024

Vidfamne under segel

På denna sida kommer vi löpande att lägga upp och uppdatera mötesdokument inför SVS Årsmöte 2024.

Tid och Plats

Årsmötet kommer äga rum lördag 2024-03-16 kl 14:00. Vi kommer mötas fysiskt, i samma lokal som vi brukar vara i: Klubb Maritim, Kajutan på Sockerbruket 17, Göteborg. Vi kommer försöka erbjuda möjlighet att delta digitalt också, men man får då vara beredd på att det kan vara en sämre upplevelse och svårare att höra diskussioner och begära ordet. Instruktioner för att delta digitalt ligger nedan.

Vi kommer att ta en paus för fika, och efter årsmötet ordnar vi middag. Vi kommer också att tillhandahålla öl, vin och alkoholfri dryck.

Information

Middag och kaffe serveras till den som anmäler närvaro till kontakt@vidfamne.se
Vegetariskt alternativ ordnar vi till den som anmäler det.

Skicka in motioner till kontakt@vidfamne.se senast lördag 2024-03-09.

Om du vill kandidera till styrelsen, valberedningen eller som revisor, så ber vi dig att så snart som möjligt höra av dig till kontakt@vidfamne.se . Hör gärna av dig även om du bara överväger saken men inte har bestämt dig. Vi ber om detta för att vi ska kunna förbereda mötet så att det flyter på så smidigt som möjligt.

Dokument

Instruktioner för att ansluta till Zoom

Öppna denna länken. OM du redan har Zoom installerat på din dator, tryck då på ”Launch meeting”. Om du INTE har Zoom installerat, tryck på ”Join from your browser”. Fyll i lösenordet/passcode (552915) om frågan om lösenord kommer upp.

Meeting ID: 695 3495 4496
Passcode: 552915