Jubileumsfest

Sjösättningen, 1994Det är i år 25 år sedan Vidfamne sjösattes och det kommer vi givetvis fira med en fest när sommaren börjar lida mot sitt slut. Lördagen den 7 september från klockan 18.00 kommer vi ha jubileumsfesten, och vi vill se dig som medlem där! Oavsett om du varit med från start eller nyss hittat till SVS så är du varmt välkommen! Om du vill så får du gärna ta med dig vikingakläder, instrument och goa segelhistorier!

Vi kommer att vara i ICIAs lokaler, som ligger precis ovanför Claessons Trätjära på Järnmalmsgatan 5 på Ringön i Göteborg. Vidfamne kommer att ligga utanför.

Tillställningen kostar 175 kr per vuxen (barn gratis), och i det ingår mat och alkoholfri dryck. Öl, vin och cider kommer att finnas till försäljning (alltså kan du inte ta med egen dryck). Du får gärna ta med nära och kära som kan tänkas vara intresserade. Meddela om någon behöver specialkost så ska vi lösa det.

Vänligen anmäl dig så fort som möjligt till anmalan@vidfamne.se och ange hur många som kommer.
Betala i samband med anmälan via Swish eller plusgiro, och ange ”25-årsfest” samt ditt namn så vi vet vad det gäller. Swish-nummer: 1234 018 495. Plusgiro: 68 03 83 – 7

Känner man att man har råd så vore föreningens kassa tacksam för ett extra bidrag, men detta är givetvis högst frivilligt.

För den som vill så kommer det gå att övernatta ombord på Vidfamne. Precis som under seglingar så lägger vi tält över rån och man kan sova ombord på liggunderlag och sovsäck. Vänligen meddela om du är intresserad av det, så att vi vet om vi behöver förbereda tältning.

För att festen ska bli av så behöver vi även hjälp med förberedelser. Mejla kontakt@vidfamne.se om du kan bistå!

Vi ser fram emot att ses den 7 september!

Det här inlägget postades i Aktiviteter, Föreningsinformation. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Jubileumsfest

  1. Pingback: På gång i SVS, hösten 2019 | Sällskapet Vikingatida Skepp

Kommentarer är stängda.