Helgsegling 14-15 september

VidfamneDen 14-15 september blir det helgsegling under befäl av höveds Johan Helgesson. Vi avgår från Ringön i Göteborg på lördag förmiddag och är tillbaka någon gång på söndag eftermiddag/kväll. Exakt tid för hemkomst kan inte garanteras då väder och vind avgör. Planen är att besöka den södra skärgården, och för ovanlighetens skull kommer vi ha möjlighet att övernatta inomhus (men ta med liggunderlag och sovsäck).

September brukar vara solig och vi hoppas på fin brittsommarvärme och en god bris. Passa på att följa med ut! Även om du inte varit med förut så är du varmt välkommen att lösa medlemskap och följa med.

Anmälan görs till mejladress anmalan@vidfamne.se så snart som möjligt, dock senast den 10 september, och din anmälan är bindande. För att din anmälan ska vara giltig måste medlemsavgiften vara betald.

I samband med din anmälan betalar du in anmälningsavgiften på 150 kr som vid segling övergår till din del i matkassan samt seglingsavgiften som är 300 kr. Om du har en arbetsdag innestående att lösa in så reduceras seglingsavgiften till 100 kr. Ifall du vill avboka ditt deltagande så betalas anmälningsavgiften inte tillbaka (Seglingsavgiften betalas tillbaka vid avbokning innan avfärd). Om du har pengar innestående som du vill använda så skriver du det i din anmälan.

För praktiska frågor kring anmälan, utrustning m.m. kontakta styrelsen, kontakt@vidfamne.se

Det här inlägget postades i Aktiviteter, Seglingar, Vidfamne. Bokmärk permalänken.