Information

Tjära medlem,
hoppas att starten på året varit bra. I styrelsen längtar vi efter tjärdoftande vår och sommarvarm skärgård. I väntan på det kommer några informationspunkter nedan.

Film, Göteborgs 400-årsjubileum
Staden Göteborg firar i år 400 år. I höstas hade vi en fotograf med ombord, och han har nu gjort en jubileumsfilm med bland annat några av bilderna han tog ombord. Snyggare vikingar har inte setts på dessa kuster på 1000 år. Spana in på YouTube.

Medlemsavgift
Vi är inne i nytt år, så det är dags att betala in medlemsavgiften. Denna avgift är en stor del av vad som håller föreningen igång ekonomiskt. Avgiften har i år höjts något, så för enskild medlem är den nu 350 kr/år, för en familj (skrivna på samma adress) 500 kr/år, och för ungdom/student 200 kr/år.
Märk betalningen med ”Årsavgift” och ditt namn! Man kan betala på
Swish-nummer: 1234 018 495
Plusgiro: 68 03 83 – 7

Vintertillsyn
Vi behöver se till Vidfamne med jämna mellanrum nu i vinter, så att förtöjningarna är säkra och att ordning och reda råder ombord. Kan du hjälpa till? Kontakta oss på kontakt@vidfamne.se så blir du med på vintertillsynsschemat. Det är tungt om samma tre personer alltid gör jobbet, men är vi många går det enkelt.
Vårrustningen brukar dra igång framåt mars-april någon gång.

Årsmöte
Vi har tänkt oss årsmöte 14 mars, så skriv redan nu in det i din kalender. Kallelse kommer att gå ut när det närmar sig. Vi får se om vi kan ses fysiskt (kanske utomhus?) eller om det blir ett digitalt årsmöte i år. Tiden och Tegnell får utvisa.

Vi har platser i styrelsen som behöver fyllas. Att vara med i styrelsen är intressant, lärorikt och inte minst roligt, och det behöver inte vara mer betungande än vad man själv gör det till. Visst vill du vara med och vårda kulturarvet? Hör av dig till kontakt@vidfamne.se så förmedlar vi kontakt till Robin O eller Reinhardt Z i valberedningen om du har frågor eller vill anmäla intresse.

Tack för ditt medlemskap! Att betala årsavgiften och hjälpa till på arbetsdagar håller skeppet och föreningen igång.

Det här inlägget postades i Aktiviteter, Föreningsinformation. Bokmärk permalänken.