Status

Hej, och god fortsättning, alla medlemmar!

Hoppas, alla har det bra efter omständigheterna och att ni inte lider alltför mycket av det rådande läget! Vi i styrelsen tänkte att det nog inte kan skada att uppdatera er lite. För vi får erkänna att det var ett tag sedan sist:-)

För det första undrar nog alla hur det går med det nya seglet. Vi skickade ju ner tyget med Linnea i höstas och nu är seglet under produktion. Thomas har löpande kontakt med segelmakaren kring småsaker som håller på dyka upp under tillverkningens gång. Och hittills har allting gått precis som planerat. Gött!!!! Så sommarens segling känns plötsligt mer inom räckhåll än på länge!!!!

Vad gäller försäkringen så är allting inlämnat, men vi har inte fått några uppgifter ännu. Byråkratiens kvarnar mal långsamma:-) Men vi hoppas så klart att vi snart får veta hur mycket vi kan vänta oss att få tillbaks efter olyckan.

Annars ligger Vidfamne tryggt på sin gamla plats på Ringön och mår rätt bra. Vi har varit där ett gäng och reparerat lite efter de stora snöfallen som drabbat Göteborg, och verkar ha gjort ett gott jobb. För den senaste blåsten har gått helt oberört förbi, som tur var.

Däremot vill vi gärna be om hjälp med att hålla ett stadigt öga på skeppet även nu under våren. Det finns ett jour-schema som behöver påfyllning under vårterminens veckor. Så om alla kan tänka lite vilka veckor ni kan kika förbi Vidfamne och rapportera kort hur läget är skulle det vara fantastiskt! Och är det många som hör av sig så blir det lätt bara en vecka var. Gör så här: skicka ett kortkort mail till kontakt@vidfamne.se och skriv vilka veckor som skulle passa er. Så sätter vi ihop ett schema och meddelar alla.

Det är så här långt allt vi har att meddela för ögonblicket. Då hoppas vi att den nya Corona blåser förbi lika fort som ett sommar-åskväder, så vi kan ses och umgås igen när vårvärmen börjar locka fram alla och skeppet skall städas och rustas till sommarens äventyr.

Det här inlägget postades i Arbete med skeppen, Föreningsinformation. Bokmärk permalänken.