Seglingsvecka 1-8 juli

Ahoj medlem!

Vidfamne

Lördagen den 1 juli lägger Vidfamne loss för en sammanhängande veckas resa under befäl av höveds Calle Franzén. Vi lämnar Göteborg 1 juli och är tillbaka 8 juli. Varthän färden går bestäms senare. Vindriktningar, hövedsens och önskemålen från besättningen styr.

En seglingsvecka med Vidfamne är ett fantastiskt äventyr bestående av segling, lagarbete, vikingaskeppskänsla, vind och hav och mycket mer. En upplevelse som du inte vill vara utan och som tål att upprepas.

Anmälan görs till mejladress styrelsen@vidfamne.se så snart som möjligt, dock senast till den 1 juni, och din anmälan är bindande. För att din anmälan ska vara giltig måste medlemsavgiften vara betald.

Vidfamne

Att anmäla sig till endast en del av resan är under omständigheter möjligt, men av- och påmönstring är inte alltid lätt att lösa logistiskt. Resande som anmäler sig för hela seglingsveckan har därför förtur före resande som anmäler sig till endast en del av resan, i det fall platsbrist skulle uppstå.

I samband med din anmälan betalar du in 300 kr i anmälningsavgift som vid segling övergår till din del i matkassan. Ifall du vill avboka ditt deltagande så betalas de 300 kr anmälningsavgift inte tillbaka. (Inbetalad seglingsavgift däremot betalas tillbaka vid ev. avbokning.)

Seglingsavgiften är 300 kr/dag, varpå lördagarna, utresa och hemkomst, räknas bort. Alltså 300 kr x 6 dagar = 1800 kr/person, dock debiteras minst en seglingsdag för medfärd ifall någon bara skulle hänga med en dag. För ungdomar under 20 år är seglingsavgiften 220 kr/dag.

Om du har arbetsdagar innestående kan du kvitta en arbetsdag mot en subventionerad seglingsdag och då kostar seglingen 100 kr/dag för vuxen och 75 kr/dag för ungdom under 20 år. Seglingsavgiften betalas in så snart alla platser är tillsatta, dock senast till den 1 juni.

Vårt plusgirokonto är 68 03 83 – 7. Betalningsmottagare Sällskapet Vikingatida Skepp.

För praktiska frågor kring anmälan, utrustning m.m. kontakta styrelsen, styrelsen@vidfamne.se

Det här inlägget postades i Aktiviteter, Seglingar, Vidfamne. Bokmärk permalänken.