Seglingshelg

Vidfamne

Den 12-13 augusti ger vi oss ut på en helgsegling med Vidfamne. Vi hoppas att du vill följa med! Avgång från Klippans hamn på lördag morgon och hemkomst på söndag eftermiddag/kväll till samma plats. Höveds är Calle Franzén. Målet är två dagars häftig segling, trevligt umgänge, havsluft och en härlig övernattning ute i skärgården.

Anmälan görs till styrelsen@vidfamne.se så snart som möjligt dock senast till den 6 augusti och din anmälan är bindande.

I samband med din anmälan betalar du in din seglingsavgift. Seglingsavgiften för denna tur är 300 kr. För ungdomar under 20 år är seglingsavgiften 220 kr.

Om du har en arbetsdag innestående så kan du lösa in den och då kostar seglingen 100 kr för vuxen och 75 kr för ungdom under 20 år.

Vårt plusgirokonto är 68 03 83 – 7. Betalningsmottagare Sällskapet Vikingatida Skepp. Du kan också swisha till oss på nr: 1234 018 495. Skriv ditt namn och märk betalningen Seglingsavgift 12:e augusti. Då din anmälan är bindande betalas seglingsavgiften inte tillbaka vid ev. avbokning.

Medtag kontanter att betala in i vår gemensamma matkassa ombord. Man kan också betala med swish på plats. Räkna med ca. 150 kr matkostnad.

För praktiska frågor kring anmälan, utrustning m.m. skriv till styrelsen@vidfamne.se

Det här inlägget postades i Okategoriserade, Seglingar, Vidfamne. Bokmärk permalänken.