Segling på söndag

VidfamneSöndag ser ut att kunna bjuda på bra väder och vind, så vi siktar på att gå ut då. Detta blir säsongens sista tillfälle. Vi träffas kl 10:00 söndag 27/9 vid Klippan. Planen är att få en fin dags segling för att sedan gå till vår vinterhamn vid Claessons Trätjära på Järnmalmsgatan 5 på Ringön. Vi går alltså inte tillbaka till samma ställe som vi startar.

Vi kommer ha med en professionell fotograf som kommer ta bilder inför Göteborgs 400-årsjubileum. Har du vikingakläder eller känner någon som har det vore det väldigt kul om du kan få med dig det. Om inte, så försök använda naturfärger och så tidstypiska kläder som går att uppbringa; naturligtvis är du välkommen även om du inte råkar sitta på en vikingasärk i byrån.

Anmäl dig genom att mejla till anmalan@vidfamne.se så snart som möjligt. För att vara med och segla så behöver du vara medlem i föreningen, men inga förkunskaper eller tidigare erfarenheter krävs.

I samband med din anmälan betalar du in seglingsavgiften på 300 kr. Om du har en arbetsdag innestående att lösa in så reduceras avgiften till 150 kr. Betala i första hand med Swish till 1234 018 495, alternativt plusgiro 68 03 83 – 7

För praktiska frågor kring anmälan, utrustning m.m. kontakta styrelsen, kontakt@vidfamne.se

Var och en måste naturligtvis ta ansvar för egen och andras hälsa. Känner man sig inte frisk så ska man vara hemma.

Det här inlägget postades i Aktiviteter, Seglingar, Vidfamne. Bokmärk permalänken.