Seglingsvecka, 29 juni till 7 juli

VidfamneLördagen den 29 juni lägger Vidfamne loss för en sammanhängande veckas resa under befäl av höveds Calle Franzén. Vi lämnar Göteborg 29 juni och är tillbaka 7 juli. Varthän färden går bestäms senare. Vindriktningar, hövedsens och önskemålen från besättningen styr.

En seglingsvecka med Vidfamne är ett fantastiskt äventyr bestående av segling, lagarbete, vikingaskeppskänsla, vind och hav och mycket mer. En upplevelse som du inte vill vara utan och som tål att upprepas.

Anmälan görs till mejladress anmalan@vidfamne.se så snart som möjligt, dock senast till den 7 juni, och din anmälan är bindande. För att din anmälan ska vara giltig måste medlemsavgiften vara betald.

Vidfamne

Att anmäla sig till endast en del av resan är under omständigheter möjligt, men av- och påmönstring är inte alltid lätt att lösa logistiskt. Resande som anmäler sig för hela seglingsveckan har därför förtur före resande som anmäler sig till endast en del av resan, i det fall platsbrist skulle uppstå.

I samband med din anmälan betalar du in 300 kr i anmälningsavgift. Ifall du vill avboka ditt deltagande så betalas de 300 kr anmälningsavgift inte tillbaka. (Inbetalad seglingsavgift däremot betalas tillbaka vid eventuell avbokning.)

Seglingsavgiften är 300 kr/dag, varpå utresa och hemkomst, räknas bort. Alltså 300 kr x 7 dagar = 2100 kr/person, dock debiteras minst en seglingsdag för medfärd ifall någon bara skulle hänga med en dag. För ungdomar till och med 19 år är seglingsavgiften 220 kr/dag.

Vi står själva för matlagning och kommer ha en matkassa ombord. Den kommer preliminärt att ligga på 700 kr/person för en vecka, men skulle det inte räcka så kommer det att utökas.

Om du har arbetsdagar innestående kan du kvitta en arbetsdag mot en subventionerad seglingsdag och då kostar seglingen 100 kr/dag för vuxen och 75 kr/dag för ungdom till och med 19 år. Betalningsinformation skickas ut efter att vi mottagit din anmälan.

För praktiska frågor kring anmälan, utrustning m.m. kontakta styrelsen, kontakt@vidfamne.se

Det här inlägget postades i Aktiviteter, Seglingar, Vidfamne. Bokmärk permalänken.