Lägesuppdatering 26/3

Kort lägesuppdatering:

Vårt segel är klart! Vi åker till Köpenhamn och hämtar det i veckorna som kommer. Mycket arbete kvarstår dock med rigg och mast, så vi kommer behöva alla händer som finns tillgängliga för att bli seglingsklara. Men det närmar sig!

På onsdag 30/3 kl 18.30 så gör SVS besök på Repslagarmuséet i Älvängen. Det finns platser kvar. Se här för mer info. Anmäl dig till kontakt@vidfamne.se

Söndag 20/3 höll SVS årsmöte. Vi har en komplett styrelse, men många har begränsat med tid som vi kan lägga. Johan S har gått av som ordförande och Calle F har gått in. Vi fick också röstat igenom nya stadgar till föreningen, men det behöver röstas igenom på nästa medlemsmöte också för att de ska börja gälla.

Vårrustningen drar snart igång! Din hjälp är behövd. Det blir som vanligt trevligt arbete i vårsolen. Vi skickar mejl och lägger ut på hemsidan inför vårrustningen.

P.S. Du har väl inte glömt betala din medlemsavgift? Nytt segel, gummibåtsmotor och rigg kommer kosta föreningen stora belopp under året. Din medlemsavgift är ett avgörande bidrag för att vi ska kunna driva föreningen vidare. Se här för betalningsinfo.

Det här inlägget postades i Aktiviteter, Arbete med skeppen, Föreningsinformation, Vidfamne. Bokmärk permalänken.