Dags för segling!

Tjära vänner, äntligen har det blivit dags!

Efter ett allt för långt uppehåll, orsakat av såväl globala händelser som lokala olyckor, är det nu dags att föra ut Vidfamne på det böljande havet igen. Det är nämligen dags att anmäla sig till sommarens långsegling! Calle, Nina och Johan kommer att turas om att vara hövedsman under knappt två veckor. Vi räknar med att komma lite längre norrut i Bohuslän än de senaste resorna vi gjort!

Datum: 17:e Juli – 29:e Juli

Kostnad per dag: 300kr seglingsavgift + 125kr matkostnad för vuxen

Anmäl dig snarast till: kontakt@vidfamne.se

Vi kontaktar dig om inbetalning när vi fått din anmälan. (Skicka alltså din anmälan till båda de ovanstående adresserna samtidigt.)

Ange i din anmälan:

– Vilka ni är som vill segla

– När ni vill börja segla

– När ni vill sluta segla

– Allergier/matpreferenser

– Hur många arbetsdagar ni deltagit i sedan förra seglingen. (En arbetsdag kompenserar en dags seglingsavgift.)

Klicka här för att bli medlem, om du inte redan är det.

Man måste inte vara med hela seglingen utan kan vara med ett färre antal dagar. Eftersom vi styrs en hel del av vädret gäller det att man är flexibel och kan ta sig till/från olika ställen beroende på var vi är just när du vill gå på eller av. Start- och slutdatumet kan också komma att förändras beroende på tillgänglig besättning.

Vi vill också passa på att rikta ett stort tack till styrelserna och medlemmarna som har hållit andan uppe under svåra tider och som har sett till att föreningen och skeppet överlevt och återställts. Det är tack vare er som denna bit levande historia kan fortsätta att färdas på de svallande vågorna runt vår vackra kust!

Vi ses snart!

Med vind i seglet och sol i ryggen,

Sällskapet Vikingatida Skepp

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.