Seglingar och vårrustning

VidfamneTjära medlem!

Det börjar klia i fingrarna efter att hissa segel! Vi hoppas på att göra en tidig premiärtur i år, och gå ut 13-14 maj. Vi hoppas se dig ombord då! Veckoseglingen blir 8 till 16 juli.

En förutsättning för att kunna gå ut så tidigt är att vi får mycket gjort på skeppet innan. Vi kommer vårrusta 15, 22 och 29 april samt 6 maj, och behöver många som hugger i för att få skeppet i ordning till maj-turen. Mer info kommer inför vårrustningstillfällena.

Vi har även gjort ett kalendarium med seglingstillfällen och vill be dig att fylla i vilka datum du är intresserad av att vara med. Anmälan är preliminär och icke-bindande. Skulle en segling bli överbokad så kommer förtur ges till de som varit med på arbetsdagar, med reservation för att vi behöver vara ett visst antal befarna ombord för att kunna segla säkert.

Det har även startats en gruppchatt för SVS på WhatsApp: https://chat.whatsapp.com/KJGBNpwrFuYE6Y7rPuxPMz . Där kan alla som är intresserade skriva, och det är tänkt att fungera som ett kompletterande medium till e-post, som ju mest är sporadisk envägskommunikation. I Whatsapp-gruppen kommer det postas bilder från arbetsdagar och seglingar och man kan där snabbt ställa frågor och få kontakt med såväl styrelsen som alla andra medlemmar som är med.

P.S. Har du ännu inte betalat din medlemsavgift? Vi hoppas du vill fortsätta att stödja verksamheten och vara med och segla med oss.

Det här inlägget postades i Aktiviteter, Arbete med skeppen, Kalender, Seglingar, Vidfamne. Bokmärk permalänken.